Belediye Şehir Parkı Büfe İhalesi

GÖLYAKA KÜLTÜR MAHALLESİ 2552 PARSEL BÜFE İŞLETMECİLİĞİ

İHALE İLANI

GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1. Kültür mahallesi 2552 parselde bulunan Büfe 2886 Sayılı İhale Kanununun 35/C maddesine göre açık teklif artırma usulü ile 3 yıllığına kiraya verilecektir.

1. İhale şartnamesi mesai saatlerinde ₺-100,00 + KDV bedel karşılığında Destek Hizmetleri Müdürlüğünden temin edilebilir.

1. İhale 05/12/2017 Salı günü saat 13:45’de belediye toplantı salonu ve encümen huzurunda yapılacaktır.

1. Aylık tahmini kira bedeli ₺-1.325,00’ dir. İhaleye ait geçici teminat bedeli ₺-1.431,00’ dir. Geçici teminat ihale günü saat 13.40’a kadar Belediye hesabına nakit yatırılması veya ihale kanununda belirtilen teminat yerine geçen kıymetlerin yatırılması gerekmektedir.

1. İsteklilerde aranan belgeler.
  • İkametgâh belgesi (Gerçek Kişiler)
  • Tebligat için adres beyanı ( Gerçek Kişiler)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (Gerçek Kişiler)
  • İmza beyanı (Gerçek Kişiler)
  • Vergi levhası (Tüzel Kişiler)
  • Adli Sicil Kaydı. (Gerçek Kişiler ve Tüzel Kişilerin İmzaya Yetkili Kişileri)
  • Ticaret ve Sanayi Odası ve bağlı olunan Mesleki Kuruluş Sicil Kayıt Belgesi (Tüzel Kişiler)
  • Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküsü veya vekâletname.
  • Geçici teminat makbuzu. (Tahmini 3 yıllık kira bedelinin %3’ ü)
  • İhale dokümanı satın aldığına dair makbuz.
  • Belediyeye borcu olmadığına dair belge.

İhaleye katılmak isteyenlere duyurulur.