21.KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ YAPILDI

İlçemizde düzenlenen 21.Kültür ve Turizm Festivali düzenlendi. Belediye Başkanımız Bekir AKBULUT festivali değerlendirdi. Başkanımız, " 21.sinin düzenlendiği festivalimizi de yoğun bir katılım ile herhangi bir sorun olmadan gerçekleştirdik. Başta İstanbul olmak üzere Ankara ve çevre illerden otobüslerle katılımlar gerçekleştirildi. bunun ön çalışmaları belediyemizce titizilikle yapıldı. Belediye ekiplerimiz festival alanımızda düzenlemeler yaptı ve karışıklık oluşmasını engelledi. Fuar alanları, mangal alanları ve protokol alanları düzenlenerek daha düzenli zaman geçirme olanağı sunuldu. Zabıta ve polis ekipleri festival alanında herhangi bir karışıklığın çıkmasını engellemek için yoğun şekilde çalıştı. Elimizden gelenin çok daha iyilerini yapacağımıza eminim. Vatandaşımızda bize güvensin." dedi.