BAKANI ÖZLÜ İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar programında Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, Düzce milletvekili Ayşe KEŞİR, Gölyakalı vatandaşlarımızla buluştu.
Gölyaka şehir meydanında düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Bakan ÖZLÜ,Türkiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğunu hatırlattı.

Bu coğrafyada ayakta kalmanın, huzur içinde yaşamanın ve geleceğe yürümenin bedelinin her zaman çok ağır olduğunu vurgulayan Özlü, 'Bereketli ve dualı bu topraklarda büyük olmak yetmez. Önemli olan büyük olmayı devam ettirebilmektir. Ecdadımızın bin yıl önce yurt olarak tuttuğu, vatan bellediği bu topraklar, hiç şüphesiz anamızın ak sütü kadar bize helaldir. Çünkü bizler, hep birlikte çok bedeller ödedik, ödemeye de devam ediyoruz.' diye konuştu.
Özlü, programın ardından Belediye Başkanımız Bekir AKBULUT'u makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.