BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARDA
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı dolayısıyla koltuk devri gerçekleştirildi.
15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan YILMAZ, rehber öğretmeni Maşide AKPINAR FİDAN, 8-A öğrencisi Tunahan ÖZDOĞAN, 7-A öğrencisi Büşra CAN ve 6-E öğrencisi Ahmet Huzeyfe ERDOĞAN Belediye Başkanlığımıza ziyarette bulundu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı dolayısıyla 6-E sınıfı öğrencisi Ahmet Huzeyfe ERDOĞAN Belediye Başkanı koltuğuna oturdu. ERDOĞAN, İlçedeki park alanlarının çoğaltılması, çocukların daha çok zaman geçirebilecekleri alanların yapılması, okullardaki spor malzemelerinin daha da arttırılması gibi sorunların çözülmesi için talimat verdi. Ziyarete gelen öğrencilere Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali ÇİMŞİR ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa ARSLAN tarafından hediyeler takdim edildi.