GÖLYAKA AFRİN İÇİN TEK YÜREK
İlçemizde Afrin'e yapılan Zeytin Dalı harekatına destek olmak için yürüyüş düzenlendi.

Merkez Camii'nde kılınan cuma namazı çıkışında Afrin'deki şehit ve gazilerimiz için yapılan lokma tatlısı dağıtımı yapıldıktan sonra yürüyüş gerçekleştirildi.

Yapılan yürüyüşte Gölyaka Kaymakamı Adem KELEŞ, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir AKBULUT, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ve ilçe halkı katıldı. Merkez Camiinden Gölyaka Belediye binası önüne kadar Mehter Marşları eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Tekbir ve sloganlar eşliğinde gelinen meydanda Kur-an'ı Kerim tilavetinin ardından Şehit ve gazilerimiz için, askeri harekatın selameti için dualar edildi.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diler, hala devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda daha fazla kayıp vermeden terör unsurlarından temizlenerek Mehmetçiğimizin vatanına dönmesini Allah'tan niyaz ederiz.